Taekwondo on monipuolinen korealainen kamppailu-urheilulaji, jota voi harrastaa vauvasta vaariin, jokainen omilla tavoitteillaan. Urheiluun keskittyvällä tie on auki aina Olympiakilpailuihin asti, mutta tavoite voi yhtä hyvin olla mukavassa harrastuksessa hyvässä sosiaalisessa ympäristössä. Taekwondon suosio monipuolisena harrastuksena on jatkuvassa kasvussa. Juuri monipuolisuus tekee taekwondosta mielenkiintoisen harrastuksen, sillä lajin sisältä löytyy vaihtelevuutta ja omaa harjoitteluaan voi suunnata mielenkiintonsa mukaisesti vaikkapa hyvinvointia edistävään terveysliikuntaan, sosiaaliseen ryhmäliikuntaan, itsepuolustusvalmiuden kehittämiseen, perinteiseen perustekniikan ja liikesarjojen hiomiseen, murskaustekniikoihin näyttäviin potkutrikkaustemppuihin tai ottelemiseen. Viimeisimpiä voi vieläpä harrastaa ihan vain omaksi ilokseen tai huippu-urheiluna kansainvälisellä tasolla. Vaihtoehtoja siis löytyy, eikä yhtä oikeaa tapaa harrastaa ole.

Helsingissä taekwondoa voi harrastaa jo monessa paikassa. Luoteis-Helsingin asukkaille paras ja helpoin vaihtoehto on Konalassa Suomen mittakaavassa vertaansa vailla olevissa Taekwondourheilijat 2011:n omissa tiloissa, joissa taekwondolle on luotu mahtavat puitteet ja oheisharjoittelumahdollisuudet löytyvät samasta hallista. Etsitpä itsellesi harrastusta tai urheilulajia, lapsellesi monipuolisesti kehittävää harrastusta tai mukavaa ja liikunnallista sosiaalista ympäristöä, TU11 Konalassa on tutustumisen arvoinen kohde, jonne on helppo tulla vaikka hieman kauempaakin.

TAEKWONDO HELSINKI | TAEKWONDOURHEILIJAT 2011
Taekwondo Helsinki Konala | Juho Kostiainen opettaa lapsille lyönnin perustekniikkaa

Konala, Helsinki

Konala sijatsee Luoteis-Helsingissä, lähellä Espoon rajaa, eikä Vantaallekaan ole juuri matkaa. Myyrmäkeen tulee tietä pitkin n. kolme kilometriä. Taekwondosali sijaitsee Ristipellontie 1:n urheiluhallissa, joka on Kehä I:n ja Vihdintien risteyksessä, lähin rakennus risteyksestä luoteeseen. Salille on siis helppo tulla joko Kehä I:stä tai Vihdintietä kulkevilla busseilla. Autoilijoille salin reunustalla on runsaasti pysäköintitilaa, kauppakeskus Ristikkoon ja Lidliin on n. 500 metriä.